Engin Akyurek i Hande Ercel u centru pažnje tokom prošlog meseca

Hande Ercel i Engin Akyurek trenutno prednjače među turskim glumcima koji su se proslavili  u televizijskim serijama, a postal su svetski poznati nakon emitovanja serija u inostranstvu.

Engin Akyurek i Hande Ercel u centru pažnje tokom prošlog meseca

Foto Credits: IMDB

Iako ovo dvoje glumaca trenutno nisu na TV ekranima, činjenica da se TV serije u kojima su glumili emituju u raznim zemljama sveta, ostavlja ova imena na dnevnom redu na društvenim mrežama!

Engin Akyurek je poslednji put viđen na ekranima u TV seriji Sefirin Kizi / Ambasadorova kći. Serija se  trenutno prikazuje u različitim zemljama. Ipak, televizijska serija Kara Para Ask, u kojoj glumi Engin i dalje je na dnevnom redu, možda je čak i popularnija nego serija Sefirin Kizi. O seriji Kara Para Ask, koju čak i neke holivudske zvezde gledaju i pokazuju svoju opčinjenost projektom na svojim nalozima i dalje se priča na društvenim mrežama. Akyurek je sa TV serijom u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Tubom Buyukustun uspeo da pređe granice Turske i postane poznato ime u mnogim zemljama sveta.

Hande Ercel je, pak, stekla veliku reputaciju TV serijom Sen Cal Kapimi, u kojoj je igrala glavnu ulogu sa Keremom Bursinom. Glumica ne silazi sa dnevnog reda društvenih mreža nakon što je serija emitovana u čak 85 zemalja. Osim toga, broj pratilaca na njenom zvaničnom Instagram profilu raste iz dana u dan, a veliku pažnju privlači podatak da glumica ima više od 27 miliona pratilaca.

Prema istraživanju Adbe, jednog od servisa za merenje društvenih medija, tokom marta, o Enginu Akyureku je objavljeno 92.500 (bez retvitovanja) objava na društvenim mrežama.

S druge strane, 219 hiljada 700 (bez retvitovanja) postova na društvenim mrežama podeljeno je o Hande Ercel tokom marta.

Ova dva imena su dakle bila najviše u centru pažnje u toku prošlog meseca kada su u pitanju turski glumci i glumice.

NOVO - Mehmet Gunsur u novom projektu

By: Milt-TV Exposed