Gorki šamar u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice! (VIDEO)

Melis Civelek, koja piše scenario za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje petkom uveče, naporno radi da bi priča održala impresivnu tačku sa različitim događajima u svakoj novoj epizodi.

Gorki šamar u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Dok se odnos između sekularne porodice i konzervativne porodice kroz bračnu vezu postepeno produbljuje, nove situacije koje nastaju povećavaju radoznalost publike. Melis Civelek je vrlo dobrim ocenama dokazala da je imala veoma uspešan proces u pogledu toka scenarija. Scene Kivilcim i Omera, koje igraju Evrim Alasya i Baris Kilic, počele su da budu uzbudljive za publiku. Testiranje ova dva lika s ljubavlju u periodu koji je okarakterisan kao drugo proleće, publici pruža priliku za novu eru.

Sa snažnom harmonijom i impresivnim glumačkim izvedbama dva iskusna glumca, Kivilcim i Omer u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice sada su postali privlačna imena priče. Nakon što se njih dvoje zbliže i snažno osećanje ljubavi proširi u 10. epizodi serije, koja je emitovana u petak, 30. decembra, u 11. epizodi će početi da duvaju hladni vetrovi.

Scenaristkinja Melis Civelek nateraće sve da poskoče scenom koja izgleda kao da šamara publiku koja čeka ljubavnu romansu. Sve će se promeniti u trenu dolaskom Omerove supruge Leman, koja pokušava da se razvede od njega, što se i vidi u promociji nove epizode. Napetost počinje da nastaje između Omera i Kivilcim. Dok su oni na večeri, dok svi čekaju vetrove romantike, doživeće se potpuno drugačija drama.

Podrazumeva se da će doći do velikih promena u priči serije Kizilcik Serbeti sa Lemaninim šamaranjem Kivilcim, koji ju je stavila u poziciju žene koja pokušava da zavede tuđeg muža. Scenaristkinja Melis Civelek je ovom scenom dala prvi signal velikih događaja. Ne zna se kako će Kivilcim i Omer preboleti ovaj šamar, ali je Lemanin šamar zapravo bio kao šamar publici koja je nestrpljivo čekala da vidi naivnost ljubavi!

Pomenutu scenu i šamar koji je "pao" možete pogledati u video najavi ispod.

NOVO - Istorija se ponavlja za Tolgahana Sayismana, još jedna ambiciozna serija, još jedno razočarenje!

By: TV Exposed