Nova glumica u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Potvrđena je informacija da će se u turskoj TV seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku pojaviti jedna nova glumica. Prenosimo celu vest.

Nova glumica u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: Fox TV

U seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku ćemo gledati Demet Iyigun. Glumica se već priključila setu i snima kadrove za nove epizode. Podsećamo, pre samo nekoliko dana potvrđena je vest da će u ovoj seriji glumiti i Alara Turan. Dakle, promene u glumačkoj ekipi se nastavljaju.

Za razliku od Alare, nije otkriveno koji lik će Demet tumačiti u ovom projektu. Za to ćemo morati da sačekamo da je vidimo na sceni i uverimo se da li će i koliko njen lik biti značajan za radnju u ovoj turskoj seriji.

Demet Iyigun se u dosadašnjoj karijeri pojavila u devet uloga. Poslednja TV serija na kojoj je radila bila je Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz gde je glumila Serpil. Pre toga glumila je u projektima Sen Benim HerSeyimsin, Hayat Mucizelere Gebe, Kayip Sehir i drugim.

Prvu ulogu imala je u mini-seriji Eylul 2005. godine. U tom projektu je tumačila lik po imenu Seher. Uloga u seriji Sve o braku će joj biti jubilarna, deseta u glumačkoj karijeri.

NOVO - Kraj za seriju El Kizi / Strankinja

 By: Milt-TV Exposed