Serija Hayaller ve Hayatlar postaje pravi hit!

Serija Hayaller ve Hayatlar, čije su nove epizode ​​emituju na Bein Connect-u četvrtkom uveče, postala je veoma zanimljiv projekat. Interesovanje za seriju, u kojoj glume Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz i Serkay Tutuncu, ogleda se u komentarima publike na društvenim mrežama.

Serija Hayaller ve Hayatlar postaje pravi hit!

Foto Credits: IMDB

Iz komentara na društvenim mrežama možemo shvatiti da projekat Hayaller ve Hayatlar, koji pogađa fanove svakom epizodom, izaziva zavisnost, odnosno osvaja velike simpatije gledalaca. Mnogo je komentara gledalaca koji kažu da vole da gledaju ovu internet seriju. Fanovi projekta, kojima su likovi Dicle i Sergen veoma simpatični, takođe se zahvaljuju scenaristima Yeldi Eroglu i Yesimu Citaku za stvaranje tako lepe priče.

Nije jasno koliko će trajati ova serija, čija je prva epizoda emitovana 17. februara 2022. godine i od tada je imala 18 epizoda. Obožavaoci koji žele da serija u režiji Altana Donmeza bude dugoročna, nastavljaju da vrše pritisak na produkcijski tim putem društvenih medija.

Jedan gledalac je prokomentarisao: „Gledam sa zadovoljstvom, pomalo misteriozna strana je intrigantna. Nisam mogao da podnesem drame jer sam se zasitio tipova koji plaču. Nastavite ovako.”

Navodeći da priča o seriji odlično napreduje, publika smatra da su i glumci i scenario veoma uspešni. Pa šta će se dogoditi u priči?

Kako se Gunes sve više približava rešavanju misterija, drugi pokušavaju da vrate svoju vezu na pravi put. Sa svojim novim epizodama, serija Hayaller ve Hayatlar nastavlja da privlači sve većeg broja gledalaca i postaje zaista pravi hit!

NOVO - Can Yaman dobio loše vesti oko nove serije

By: Milt-TV Exposed