Can Yaman dobio loše vesti oko nove serije

Turski glumac Can Yaman će u narednom periodu snimati seriju El Turco. Reč je o novom projektu Disney Plus digitalne platforme koji će biti snimljen u Turskoj, ali Yaman ne odustaje od ideje da karijeru gradi i u Italiji.

Can Yaman dobio loše vesti oko nove serije

Foto Credits: Internet Haber

Kada je doneo odluku da karijeru gradi u Italiji, Can Yaman je imao jedan dogovoren projekat. Tačnije, Can je trebao da tumači ulogu u seriji Sandokan. Potvrđene su loše vesti oko ovog projekta. Serija Sandokan je još jednom, po ko zna koji put odložena. Ovaj projekat je sada navodno odložen do 2024. godine. Novog projekta kompanije Lux Vide jednostavno nema u programu koji je objavio TV kanal RAI za 2022. i 2023. godinu. Zvaničnih razloga ni objašnjenja još uvek nema.

Ipak, poznato je da će jedan od glavnih glumaca serije Sandokan u narednom periodu raditi na drugoj seriji pod nazivom Doc – Nelle tue mani, koja ulazi u treću sezonu. Otežavajuća okolnost je ta što je on u narednom periodu jednsotavno onemogućen da putuje na Tajland, gde će deo serije Sandokan biti snimljen.

Barem bi trebao da bude snimljen, pošto se sa ovim novim odlaganjem zaista postavlja pitanje šta je sa serijom, odnosno kakva je njena sudbina.

Ovo predstavlja samo dodatak ne baš sjajnim vestima za Cana Yamana u Italiji. Podsećamo da je njegova nova serija Purpurna kao more odložena do daljeg, bez informacija o tome kada će biti emitovana. Ta serija je već snimljena, ali ne postoje ni najmanje naznake da će biti emitovana u nekoj bližoj budućnosti…

NOVO - Afra Saracoglu u novoj TV seriji Antepli

By: Milt-TV Exposed