Ada Masali | Ostrvska bajka i dalje privlači pažnju

U štampi su bile razne vesti o tome da je letnja serija pod nazivom Ada Masali | Ostrvska bajka postala veoma popularna u inostranstvu.

Ada Masali | Ostrvska bajka i dalje privlači pažnju

Foto Credits: RiriNano

Serija Ada Masali | Ostrvska bajka, sa Alpom Navruzom i Aycom Aysin Turan u glavnim ulogama, emitovana je 2021. godine i sastala se sa publikom sa ukupno 25 epizoda.

U TV seriji Ada Masali, u kojoj su dvoje glavnih glumaca bili u savršenoj harmoniji, priča je otkrila toplinu letnje sezone.

Alp Navruz i Ayca Aysin Turan ne samo da su imali dobru energiju nakon susreta u seriji, već su imali i ljubavnu vezu, što je u mnogome povećalo interesovanje za seriju Ada Masali.

Među turskim TV serijama koje se i dalje prodaju u inostranstvu, Ada Masali ima veoma dobar proces prodaje.

Emitovanje u preko 40 zemalja

Opstanak serije Ada Masali | Ostrvska bajka, koja se proširila u više od 40 zemalja, nastao je kao rezultat kako priče, tako i izvođenja glumaca.

Serija Ostrvska bajka, koja je emitovana između 15. juna i 22. decembra 2021. godine, snimana je u Izmiru.

Činjenica da je serija Ada Masali, koja se prostire na širokoj geografskoj teritoriji od Amerike do Rusije, privukla tako veliku pažnju može naterati producente da više pažnje posvete romantičnim komedijskim pričama.

Možemo reći da se serija Ada Masali, koja je privukla pažnju i u Španiji, proširila u više od 40 zemalja kao ponavljanje uspeha romantičnih humorističnih serija kao što su Bay Yanlis i Erkenci Kus, koje su i ranije izazivale veliku pažnju.

NOVO - Deniz Barut u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice

By: TV Exposed