Akin Akinozu prepun komplimenata za Oyku Karayel

Turski glumac Akin Akinozu dao je novi intervju turskim medijima. U njemu je govorio o svojoj novoj seriji i utiscima sa seta.

Akin Akinozu prepun komplimenata za Oyku Karayel

Foto Credits: Internet Haber

Akin Akinozu trenutno tumači glavnu ulogu u seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine. Njegova partnerka na sceni je Oyku Karayel. U novom intervju Akin se osvrnuo i na saradnju sa ovom mladom damom.

Akinozu je rekao da je Oyku veoma dobar partner na sceni. Profesionalna je, odlična u svom poslu i lepo je raditi sa njom na setu. Uz to je veoma zabavna, nasmejana, dobro raspoložena i oseća se sigurno kada radi sa njom. Dakle, veoma lepi komplimenti od strane Akina upućeni partnerki u ovoj televizijskoj turskoj seriji.

Podsećamo, u radnji ove turske serije pratimo Asiye, koja se u ranoj mladosti bori sa svoje dvoje male dece, posvećuje se sreći svoje dece uprkos svoj nemaštini, i njima je i majka i otac. Njen život se okreće naglavačke zbog katastrofe koja se dogodila njenoj ćerki Narcisi. Asijin put se ukršta sa Mahirom, nepoznatim strancem koji im pomaže, nesvestan da će svojom odlukom promeniti sudbinu sebe i Asiye i njene dece. Za Asiye, koja bi učinila sve da zaštiti svoju ćerku, počinje nepovratno putovanje dok zahvaljujući Mahiru nalazi utočište u vili Demirhan. Asiye je na putu da otkrije da ovo nije spas, već početak potpuno novog rata.

NOVO - Uticaj serije Alparslan Buyuk Selcuklu u Turskoj je sve veći!

 By: Milt-TV Exposed