Serija Turski detektiv ima ozbiljan glumački kadar!

Digitalne platforme i TV kanali vode veliku bitku u Turskoj. U taj "rat" se uključuje još jedna velika digitalna platforma Paramount+.

Serija Turski detektiv ima ozbiljan glumački kadar!

Netflix već godinama dobro posluje u Turskoj. Kreirali su i nekoliko sjajnih serija i filmova, a veliku pažnju su privukli serijom The Protector. Novi projekti ove platforme u Turskoj se nižu i ima nekoliko veoma dobrih produkcija. Od nedavno u trku na tržištu turskih serija se umešao Disney Plus. Do sada su emitovali dve serije, Kacis | Bekstvo i Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene. U novembru nas na ovoj platformi očekuje najmanje jedna premijera kada je reč o turskim projektima - serija Ben Gri | Ja sam siv u kojoj glavnu ulogu tumači Timucin Esen.

U trku uskoro kada su u pitanju turske serije ulazi i Amazon Prime ali i Paramount+. Ova digitalna platforma priprema veoma ambicioznu seriju pod nazivom Turski detektiv koja će biti emitovana naredne godine na Paramount+. Projekat se radi u koprodukciji kompanija Ay Yapim i Miramax. Glumački kadar u glavnim ulogama ima ozbiljna imena. Glavne uloge u seriji Turski detektiv će tumačiti Haluk Bilginer, Yasemin Kay Allen i Fatih Al.

Turski glumac Fatih Al ima dobro popunjen kalendar. Pored pomenute serije, Al radi i u pozorištu, odnosno na mjuziklu Jekyll and Hyde. Uz to, Fatih tumači jednu od glavnih uloga u novoj sezoni serije Bozkir | Stepe, koja se priprema ga domaću tursku digitalnu platformu Blu TV.

NOVO - Necati Sasmaz se oporavlja od srčanog udara!

By: TV Exposed