Da li serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje bolji rejting?!

Iako su Neslihan Atagul i Kadir Dogulu glavne uloge u projektu Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koji se utorkom uveče emituje na televiziji Star, po niskoj gledanosti možemo shvatiti da seriju više ne prati velika publika.

Da li serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje bolji rejting?!

Foto Credits: IMDB

Iznenađujuće je da je jedan od projekata kojima Star TV pridaje najveći značaj sezoni 2022-2023, slab po gledanosti. Zapravo, činjenica da je Neslihan Atagul u seriji, čija je priča bila jaka, njeni glumački nastupi bili uspešni, a Neslihan je na veoma impresivan način učestvovala u liku Macide, nije bila dovoljna da se serija dopadne.

Iako se čini da je interesovanje za prve epizode ​​ostavilo mesto ravnodušnosti, situacija u ovim ocenama ne odražava u potpunosti činjenice. Vidimo da velika publika, posebno zainteresovana za turske TV serije u inostranstvu, pridaje veliki značaj seriji Gecenin Ucunda.

Takođe možemo primetiti da na društvenim mrežama ima mnogo hvale vrednih komentara o seriji od stranih TV fanova i da pomno prate priču digitalno.

Gledanost na Youtube-u nije loša

Stopa gledanja serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći na Youtube-u uopšte nije loša. Sve epizode ​​serije mogu se pogledati na Youtube-u, a 20. epizoda, koja je na ekran stigla prošlog utorka, imala je blizu milion pregleda. Kada je emitovana prva epizoda serije, interesovanje je bilo mnogo veće. Na Youtube-u je prikupljeno skoro 7 miliona pregleda.

U drugom delu ovaj broj se smanjio na oko 4 miliona 500 hiljada. Čak i ako se gledanost smanji u svakoj narednoj epizodi, po interesovanju pokazanom na video snimcima na Youtube-u možemo shvatiti da i dalje postoji veliko interesovanje za seriju.

Mnogi smatraju da ovaj projekat zaslužuje mnogo bolje ocene rejtinga. Kako se vama svidja serija Na kraju noći? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ahmet Olgun Sunear oseća ponos zbog serije Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed