Furkan Palali oduševio novim imidžom za seriju Sebeke

Glumac Furkan Palali preuzima glavnu ulogu u akcionoj seriji pod nazivom Sebeke / Mreža, koja je pripremljena za digitalnu platformu TRT-a, čiji je početak planiran 2023. godine.

Furkan Palali oduševio novim imidžom za seriju Sebeke

Foto Credits: Internet Haber

Furkan Palali, koji je rođen u Konji 1986. godine, pojavio se na televizijskom ekranu u dramskoj seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj. Glumac, koji je igrao glavnu ulogu u seriji i pokazao svoje talente likom Fikreta, nastavlja da radi na setovima sa potpuno drugom ulogom.

Glumac, koji je vredno radio za lik komesara Alija u novom serijskom projektu pod nazivom Sebeke, takođe je obnovio svoj imidž. Furkan, koji će u novoj ulozi izaći pred publiku sa drugačijim imidžom, čini se da će da očara svoje fanove novom serijom punom akcionih scena. Serija Sebeke / Mreža, u kojoj glume Pelin Karahan, Eren Hacisalihoglu, Ceyda Ates, Gizem Gunes i Mehmet Polat, biće jedna od produkcija kojoj platforma TRT Digital pridaje značaj.

Čini se da fanovi Furkana Palalija sa interesovanjem posmatraju poznatog glumca u liku policajca. Palalija, koji je proživeo emotivne i lepe trenutke sa psom lutalicom koji je došao na set, obožavaoci su cenili ovim fotografijama.

Poznati glumac, koji je zakoračio na scenu sa TV serijom Kucuk Sirlar, objavljenom 2010. godine, popularnost je stekao posebno glavnom ulogom sa Demet Ozdemir u romantičnoj humorističnoj seriji No 309. Glumac, koji je takođe učestvovao u romantičnoj komediji u seriji Benim Tatli Yalanim, takođe je imao značajan uspeh u dramskim serijama poput Bir Zamanlar Cukurova.

NOVO - Prve slike iz nove serije Demet Ozdemir i Engina Akyureka privlače sve više pažnje (FOTO)

By: TV Exposed