Hazal Filiz Kucukkose je privukla pažnju i u novom filmu

Turska glumica Hazal Filiz Kucukkose bila je na dnevnom redu sa TV serijom pod nazivom Uvey Anne / Maćeha, koja se emitovala na ATV-u tokom leta.

Hazal Filiz Kucukkose je privukla pažnju i u novom filmu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je igrala lik po imenu Serap u ovoj TV seriji, ranije je rekla da ne želi da učestvuje u letnjim projektima.

Bilo je pomalo tužno što se glumičina TV serija Maćeha završila rano zbog niske gledanosti.

Glumica, koja je prošle sezone imala nesreću, odnosno rano finale u TV seriji Bir Peri Masali, nije mogla da učestvuje u dugotrajnoj produkciji još od TV serije Kara Sevda.

Hazal, čiji su projekti od 2017. uvek bili kratkog veka, prolazi kroz ne baš dobar period u karijeri kada su u pitanju serije.

Hazal Filiz Kucukkose, koja je poboljšala svoju glumu i ima veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama, uprkos tome što je imala nesrećne trenutke u TV serijama, bila je na dnevnom redu sa najnovijim filmom pod nazivom Kotu Adamin 10 Gunu / 10 dana lošeg čoveka. Nakon emitovanja filma na Netflixu usledili su pohvalni komentari za glumicu.

O svojoj kosi

Poznata glumica je u novom intervjuu izmedju ostalog rekla da veoma ceni svoju kosu i da ne voli da je šiša čak ni zbog posla.

Hazal Filiz Kucukkose je izjavila da isprobava novi imidž i da se raduje svojim šiškama. Kucukkose je izjavila:

„Veoma cenim svoju kosu, tako da sam malo zabrinuta za nju. Na primer, možda neću potpuno odustati od svoje kose u projektu. Rizikovaću, napraviću promene, ali pretpostavljam da neću to da smanjim. Možda će doći do promene boje moje kose, ali čak i ove šiške su za mene veoma radikalna odluka.”.

NOVO - Ima li nade za seriju Cop Adam / Čiča Gliša?!

By: TV Exposed