Demet Ozdemir i Oguzhan Koc – Venčanje tokom leta!

Potvrđene su zaista lepe vesti iz života turske glumice Demet Ozdemir. Glumica će se udati za svog verenika Oguzhana Koca, već u toku ovog leta!

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc – Venčanje tokom leta!

Foto Credits: Internet Haber

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc su za Dan zaljubljenih napravili prvi, veoma značajan korak ka braku. Koc je zaprosio ovu sjajnu tursku glumicu, koja mu je rekla „da“.

Turska štampa je prenela i detalje sa prosidbe, što ni ne čudi s obzirom da su na žurci koju je Oguzhan organizovao nakon čina prosidbe bilo i nekoliko pripadnika medija.

Podsećamo, par je početkom godine nakon puta u Pariz raskinuo, potom se pomirio i ubrzo rešio da ozvaniči svoju vezu.

Kada je u pitanju sama prosidba, turski novinari se preneli nekoliko zanimljivih detalja. Oguzhan je stigao u dom Demet Ozdemir skupocenim Rolls-Royce automobilom i zamolio novinare za malo privatnosti. Toj molbi se pridružila i sama glumica.

Koc je potom odveo svoju dragu u hotel u Sariyer distriktu, gde je kleknuo ispred nje i zatražio njenu ruku. Njegovi prijatelji iz Sakiler grupe su za to vreme pevali posebne pesme i sadržaj koji su unapred pripremili. Demet je na oduševljenje prisutnih rekla „Da“ i par će se venčati tokom letnjih meseci.

Uz to, turska štampa prenosi i informaciju da je prsten kojim je Koc zaprosio Demet plaćen milion i 250 hiljada turskih lira. Reč je o dijamantskom prstenu od četiri karata.

NOVO - Snimljena poslednja epizoda serije Kirmizi Oda / Crvena soba

 By: Milt-TV Exposed