Selahattin Pasali postaje otac

Stigle su lepe vesti iz Turske a vezane su za jednog mladog glumca. Selahattin Pasali će za nekoliko meseci postati otac!

Selahattin Pasali postaje otac

Foto Credits: IMDB

Turski mediji preneli su sjajne vesti iz privatnog života ovog mladog glumca. Selahattin Pasali i njegova draga Lara Tumer očekuju prinovu. Lara je u četvrtom mesecu trudnoće, a par je i zvanično otpočeo pripreme za venčanje. Dakle, veoma lepe vesti iz života ovog talentovanog glumca.

Selahattin Pasali će za dva dana, odnsno 2. februara napuniti trideset i dve godine. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavio se u šest projekata. Premijera njegovog sedmog projekta koji je već snimljen prošle godine, serije Midnight at the Pera Palace se očekuje u prvoj polovini ove godine. Reč je o Netflixovoj seriji u kojoj će glavne uloge tumačiti Selahattin i Hazal Kaya. Pre ovog projekta glumio je u serijama Ask 101, Babil, Leke, Bir Umut Yeter i drugim.

Prvu značajniju ulogu imao je u TV seriji Kalp Atisi u kojoj je u dvadeset i osam epizoda tumačio lik po imenu Alp Sungur.

Ostaje da vidimo da li ćemo u narednom periodu pored lepih vesti iz njegovog privatnog života, čuti neke nove informacije o njegovim novim ulogama u TV serijama.

NOVO - Odličan uspeh turskog filma Kagittan Hayatlar / Životi od papira

 By: Milt-TV Exposed