Poznato kada počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

Objavljen je datum početka emitovanja nove serije kompanije Ay Yapim pod nazivom Ne Gemiler Yaktim, koja će se emitovati na Show TV-u.

Poznato kada počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

Foto Credits: Dizilah

Objavljen je upečatljiv novi trejler za seriju, koja će publiku dočekati svojom prvom epizodom u ponedeljak, 4. decembra.

Počelo je odbrojavanje za novu seriju Ay Yapim-a, Ne Gemiler Yaktim, koju je režirao Altan Donmez, a čija priča i scenario pripadaju Banu Kiremitci Bozkurt.

Deniz Baysal, Devrim Ozkan, Berk Hakman i Erkan Kolcak Kostendil su glavni glumci serije, koja će se emitovati na Show TV-u, premijerno u ponedeljak, 4. decembra.

U novom trejleru, gde je najavljen datum emitovanja, na ekranu su prikazani delovi šokantnih događaja koje su doživele Yasemin i Fidan, koje nemaju ništa zajedničko osim majčinstva.

"Žene su jedna drugoj domovina!"

Reči Fidan, koja je bila podvrgnuta nasilju od svog muža, upućene Yasemin u uvodu serije, koja će na ekran prikazati borbu dve žene da prežive i nastave svoj put uz impresivnu naraciju, daju tragove o upečatljivoj priči serije.

Priča u seriji Ne Gemiler Yaktim, koja počinje ukrštanjem puteva Yasemin (Deniz Baysal) i Fidan (Devrim Ozkan), koji nemaju ništa zajedničko osim majčinstva, uključiće publiku u borbu dve žene da prežive uz podršku jedna drugoj.

Fidanin muž Rutkay (Berk Hakman), mračni čovek kojeg je ostavila iza sebe, i glavni komesar Toprak (Erkan Kolcak Kestendil), koji pokušava da otkrije Rutkayeva prljava dela, naći će se u trenutku koji će potpuno promeniti živote Yasemin i Fidan.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane nakon tri godine serijom Sandik Kokusu

By: TV Exposed