Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane nakon tri godine serijom Sandik Kokusu

Turska glumica Ozge Ozpirincci je u novembru 2021. godine rodila ćerku Merkan.

Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane nakon tri godine serijom Sandik Kokusu

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja je udata za Buraka Yamanturka, neko vreme nije prihvatala projekte jer je želela da sama brine o svojoj ćerki.

Ozge Ozpirincci, koja je odlučila da se vrati na televizijski ekran nakon 3 godine pauze, potpisala je ugovor sa novom serijom Show TV-a pod nazivom Sandik Kokusu | Miris škrinje i ponovo se vratila na set, glumeći glavnu ulogu.

Serija Show TV-a, Sandik Kokusu, u produkciji O3 Media, koju su napisale Melis Civelek i Zeynep Gur, kreativni konsultant Zeynep Gunay, a režira je Nezaket Coskun, uskoro će upoznati publiku.

Na društvenim mrežama nastavljaju da se dele promocije iz nove serije Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja broji dane za susret sa publikom.

Dok je novi trejler objavljen iz serije, koji okuplja majstorska imena kao što su Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger i Necip Memili, privukao pažnju, poster sa četiri glavna glumca takođe je bio veoma cenjen.

Premijera serije 6. decembra

Ozge Ozpirincci će svojim scenama koje otkrivaju uzbuđenje majčinstva u njenoj novoj seriji naterati publiku da doživi različite emocije.

Popularna glumica, koja kod kuće brine o ćerki Merkan i pronalazi okruženje u kome može da doživi uzbuđenje majčinstva na setu, odvući će obožavaoce na različite emocije potpuno novom ulogom.

Sandik Kokusu će, uz impresivnu atmosferu, publici preneti priču punu nade o ponovnom pokretanju života porodice, koja počinje u Adani i proteže se do Istanbula.

Sa svojim moćnim imenima i dirljivom pričom, Sandik Kokusu je na Show TV-u premijerno u sredu, 6. decembra, u 20.00.

NOVO - Baris Kilic i kao Bekir u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed