Yali Capkini uskoro dobija velikog rivala - seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Najavljeno je da će serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice koja će se emitovati na ekranima Show TV-a, sa svojom prvom epizodom biti na ekranu u petak, 28. oktobra. Ovom najavom tačna su i prethodna predviđanja.

Yali Capkini uskoro dobija velikog rivala - seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Foto Credits: DiziCentral

Ovoga puta, dugo očekivana turska TV serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice pojaviće se kao veliki rival serije Yali Capkini, koja je imala najuspešniji debi ove sezone na Star TV-u.

Radnja turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice govori o mladoj ženi koja odrasta u sekularnoj porodici i udaje se za muškarca kojeg je upoznala na univerzitetu i postaje nevesta konzervativne porodice. Sve to čini se zanimljivo fanovima turskih serija.

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir postali su veoma dobar TV serijski par u TV seriji Yali Capkini, koja će verovatno dostići čak i dvocifrenu gledanost petkom uveče. Od petka, 28. oktobra, ovoga puta u borbu za rejting će se uključiti i dvojac Sila Turkoglu i Dogukan Gungor sa njihovom serijom Kizilcik Serbeti.

Već je jasno da će ove dve serije u petak uveče doći do izražaja u takmičenju za gledanost. Ovo takmičarsko okruženje takođe može prouzrokovati veliki pad svih ostalih serija koje se emituju tog dana. Rezultati prve epizode ​​dugo iščekivane TV serije Šerbet od brusnice, koju je producirao Faruk Turgut, u kojoj glavne uloge igraju Barıs Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, mogu promeniti balans za sve serije koje se emituju petkom. Konkretno, postojala je situacija u kojoj je serija Yali Capkini nadmašila sve svoje rivale, ali se čini da je Kizilcik Serbeti važna produkcija koja bi mogla poremetiti planove svog rivala.

Serija koju je napisala Melis Civelek i režirao Keche, ostaviće traga u sezoni svojom uzbudljivom pričom i glumačkom ekipom. Podsećamo, serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice počinje u petak, 28. oktobra u 20.00 na Show TV-u!

NOVO - Elcin Sangu potvrdila da će glumiti u seriji Cop Adam | Krupije

By: TV Exposed