Turski fanovi kritikuju Demet Ozdemir, strani je hvale!

Dok Turska prolazi kroz period u kojem kultura kritike postaje veoma drugačija sa društvenim medijima, zanimljiva dešavanja se takođe dešavaju u vezi sa Demet Ozdemir. Nakon što se Disney plus serija pod nazivom Između sveta i mene susrela sa publikom, intenzivno interesovanje za glumicu se nastavlja.

Turski fanovi kritikuju Demet Ozdemir, strani je hvale!

Foto Credits: IMDB

Na društvenim mrežama objavljeno je mnogo postova za seriju, u kojoj takođe glume Bugra Gulsoy, Hafsanur Sancaktutan i Metin Akdulger. Prve dve epizode ​​upoznale su se sa publikom 14. septembra i nova epizoda se željno iščekuje svake nove nedelje, dok serija ne silazi sa dnevnog reda. Naravno, pažnji ne izmiče interesovanje za Demet Ozdemir, koja igra lik Ilkin. Poznata glumica ima toliko podrške, posebno njenih obožavalaca u inostranstvu, da su njeni fanovi u Turskoj počeli da zaostaju pred ovom ljubavlju. Sa navikom da godinama gleda serije u Turskoj, publika je postala stručnjak, a procenjujući scene i glumu pristupa temama sa iskustvima iz prošlosti. S druge strane, ljubitelji stranih TV serija pokazuju pozitivan pristup svojim divljenjem poznatim ličnostima, a ne projektima, scenama i pričama.

Dok od fanova u Turskoj stižu mnoge kritike na račun Demet Ozdemir zbog serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, vidimo da je strani fanovi konstantno podržavaju.

Takođe treba napomenuti da su mnogi popularni turski glumci u sličnoj situaciji na društvenim mrežama. Kritika je postala normalna za turske gledaoce i svako može da se uvredi, naravno, ima dosta slučajeva da se ova situacija preuveličava. Međutim, za ljubitelje TV serija, možemo videti gledajući objave na društvenim mrežama da osećaj pripadnosti, podrške i zajedničkog deljenja dolazi do izražaja više od kritike.

U poslednje vreme ova situacija napreduje kroz Demet Ozdemir. Ako turski fanovi negativno komentarišu dramu i glumačku predstavu, strani fanovi pokušavaju da budu balansni faktor sa pozitivnim udelima.

NOVO - Pinar Deniz ponekad plače dok gleda sebe u seriji Yargi!

By: TV Exposed