Pinar Deniz ponekad plače dok gleda sebe u seriji Yargi!

Turska glumica Pinar Deniz ponovo se sastala sa svojim fanovima na ekranu Kanala D u drugoj sezoni TV serije Yargi / Presuda. Nedeljom uveče seriju sa nestrpljenjem očekuju i oni koji su veoma radoznali u vezi sa pričom o Ceylininom liku u novoj sezoni.

Pinar Deniz ponekad plače dok gleda sebe u seriji Yargi!

Foto Credits: IMDB

Pinar Deniz je dala novu izjavu na temu da serija Presuda ima stalno rastući tempo i otkrila u čemu je tajna po njenom mišljenju:

„Mislim da je to težak posao. Ja sam u periodu kada ne spavam i zaista sam fokusirana na svoj posao. Dakle, ako sam trenutno na uspešnom mestu, to pripisujem napornom radu, uz mnogo želje i ljubavi.”.

Serija Yargi / Presuda, koja se sa publikom susreće nedeljom uveče na ekranu Kanala D, započela je veoma uspešno drugu sezonu svojom 35. epizodom 18. septembra. Deniz je takođe objasnila da su timski zadovoljni ovim prelepim otvaranjem. Pinar Deniz je dodala: „Presuda je dobro otvorila sezonu, tako da smo i mi veoma srećni... Gledala sam to sa uzbuđenjem kao da je prvi put. Iskreno, zadovoljna sam rezultatom.".

Objašnjavajući da je plakala i tokom sopstvenih scena dok je gledala seriju na televizijskom ekranu, Pinar je izjavila da je serija Yargi stvorila duboka osećanja u njenim očima iz ugla gledaoca.

Glumica je rekla: „Pošto pokušavam da gledam sebe objektivno, ulazim u priču i gledam sebe.”.

Objašnjavajući da postoje aspekti koji joj se ne dopadaju dok gleda sebe na ekranu i da pokušava da gleda sebe na televiziji da bi to videla, Pinar želi da vidi gde je pogrešila.

Pominjući da previše kritikuje sebe, glumica je izjavila: „Pokušavam da vidim gde sam pogrešila i pokušavam da to više ne radim. Zato ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju.”.

NOVO - Može li serija Camdaki Kiz da popravi rejting?!

By: TV Exposed