Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre donosi nova uzbuđenja

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče, počela je drugu sezonu. Priča o seriji, koja je prošle sezone imala veoma uspešan debi, nastavlja se efikasno.

Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre donosi nova uzbuđenja

Foto Credits: IMDB

Kako će likovi Turkan, koju igra Ozgu Kaya, i Somera, koga tumači Berker Guven, biće pozicionirani u priči, takođe krasi svačiju radoznalost. Šta će se dogoditi nakon što Turkan konačno sazna istinu? Kako će Turkan napraviti potez protiv Mine? Ovo su pitanja na koja fanove serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre zanimaju odgovori.

Berker Guven zaista glumi efektno, Ozgu je sjajna u svojoj ulozi, a serija Uc Kiz Kardes stoji sa snažnom harmonijom i energijom ova dva mlada glumca. Prikazivanje veoma snažnog debija sa prvom epizodom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet na takmičenju u utorak može uzdrmati status serije Tri sestre u narednim nedeljama.

Najbolji način da se ovo spreči je održavanje uzbuđenja u priči na visokom nivou i povećanje radoznalosti publike. Ovde, pre 19. nove epizode ​​serije Uc Kiz Kardes, možemo videti velike napore scenarista da uzbuđenje serije zadrže pod velikom radoznalošću stvorenom u priči.

Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre biće na Kanalu D u utorak, 27. septembra, a gledanost će pružiti važne informacije za naredne nedelje.

NOVO - Enis Arikan i njegov lik Muzo su veoma upečatljivi!

By: TV Exposed