Novi ženski lik u seriji Camdaki Kiz otvara novo poglavlje priče

Nove epizode ​​serije Camdaki Kiz koje se emituju na Kanalu D se željno očekuju. Jedna od novopridošlica u priči, Hayrijeva supruga Turkan, koja živi u selu sa svoje dvoje dece, konačno će se suočiti sa Nalan.

Novi ženski lik u seriji Camdaki Kiz otvara novo poglavlje priče

Foto Credits: DiziCentral

U 72. epizodi serije Camdaki Kiz doći će do velikog preokreta u priči. Publika željno iščekuje susret lika Nalan, koju uspešno igra Burcu Biricik, sa Turkan. Nalan saznaje da je Hayri u braku! Kada su Hayri i Nalan sami, njegova žena i deca dolaze u restoran. U početku, Nalan ništa ne sumnja. Svi oko nje sumnjaju da je Hayri možda oženjen i da ima decu.

Nalan postaje suočena sa istinom. Ona saznaje da je Hayri oženjen i da ima decu. Gledaoci u svojim komentarima dele poruke poput „Moja mašta se istopila“. Gledaoci, koji su uznemireni eksplozijom samopouzdanja Hayrijevog lika, sada su srećni što će se rešiti ove situacije.

Pravo lice Hayrija

Dok ima onih koji misle da se Hayri, kojeg uspešnom igrom igra Cihangir Ceyhan, postepeno pretvara u lošu osobu, ima i onih koji komentarišu da je čak i Sedat milostiviji od Hayrija. Gledaoci serije Camdaki Kiz, koji žele da Nalan vidi Hayrijevo pravo lice, dele: „Dosta, ne pravite više od žena budale.”.

Hivda Zizan Alp, s druge strane, igra Turkan, jedno od imena uključenih u seriju u trećoj sezoni i tumači ulogu supruge Hayrijevog lika. Glumica, koja je sjajno debitovala sa likom Elvan u seriji Sefirin Kizi, vratila se na setove serijala sa likom po kome ponovo može da se istakne posle duže pauze i o kome će se mnogo pričati na društvenim mrežama.

Iz detalja u 72. epizodi se razume da je Turkan ženski lik koji će u novoj eri stvarati nevolje. Camdaki Kiz je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u četvrtak, 30. marta u 20.00.

NOVO - Novi projekat turske glumice Sitare Akbas

By: TV Exposed