Novi projekat turske glumice Sitare Akbas

Sitare Akbas već dugi niz godina učestvuje u važnim projektima u industriji turskih TV serija i bioskopa.

Novi projekat turske glumice Sitare Akbas

Foto Credits: Aksam

Glumica, koja se istakla kao Zeyno u seriji Akasya Duragi, kao i kao kroz lik Ozge u seriji Fatmagul’un Sucu Ne, glumila je lik Yasemin u TV seriji Dila Hanım.

Sitare Akbas, koju viđamo na setovima od 2007. godine, ponovo je postala popularna ličnost, posebno sa likom Figen u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, objavljenoj 2020. i 2021. godine. Pored drugačije verzije ovog lika, glumičina internalizacija uloge dovela je do njenog uspeha kada je u pitanju njena karijera.

Film Zebeyde Analar ve Ogullar

Glumica, koju smo gledali i kao Sare u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba, sada doživljava potpuno novo uzbuđenje projekta. Sitare Akbas, koja je učestvovala u filmu o životnoj priči gospođe Zubeyde, majke Mustafe Kemala Ataturka, osnivača Republike Turske, otkrila je svoje uzbuđenje.

Prvi trejler filma Zubeyde Analar ve Ogullar objavljen je u oktobru. Govoreći o filmu, koji je planiran za 2023. godinu, Sitare je rekla:

Glumiću zanimljiv lik u filmu Zubeyde Analar ve Ogullar. Ime mog lika je Makbule. Ovaj projekat je veoma dobar projekat. Iskreno, veoma sam uzbuđena zbog uloge koju ću igrati. Čini me ponosnom što sam deo takvog projekta.”.

NOVO - Radnja i glavni glumci nove turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez

By: TV Exposed