Venčanica Nalan iz serije Camdaki Kiz izabrana za najlepšu u TV serijama

Venčanica koju je nosila Nalan, koju igra Burcu Biricik u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, osvojila je prvo mesto i izabrana je za „Najlepšu venčanicu u TV seriji“ u anketi koju je organizovao sajt KizlarSoruior.com.

Venčanica Nalan iz serije Camdaki Kiz izabrana za najlepšu u TV serijama

Foto Credits: Internet Haber

Naravno, u konkurenciji su bile venčanice koje su nosile ženske glumice u serijama koje su emitovane na TV ekranima u Turskoj, odnosno u turskim TV serijama.

U anketi su na glasanje stavljene elegantne venčanice koje je nosilo 7 serijskih likova iz turskih TV serija koje su posebno privkle pažnju.

Venčanica, koja krasi snove devojaka od dana kada je emitovana na televiziji, posebno pripremljena za lik Nalan u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala koju tumači Burcu Biricik, izabrana je za 'Najlepšu venčanicu u TV seriji' tako što je prikupila najviše glasova u anketi koja je sprovedena na tom turskom sajtu.

Druga venčanica Bihter, treća Edina

Na drugom mestu sa 20% glasova u ovoj anketi bila je venčanica koju je nosio lik Bihter, koju je igrala sjajna Beren Saat u TV seriji Ask-i Memnu, koja je oblikovala preferencije venčanica u jednom periodu.

Edina venčanica, koju je nosila Hande Ercel u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, osvojila je treće mesto sa 16 odsto glasova u ovoj anketi.

Koja venčanica iz turskih TV serija je vama posebno ostala u sećanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Počinje okršaj Devin i Hulye u seriji Aile!

By: TV Exposed