Stav Ede Ece je veoma cenjen

Slika koja se pojavila na setu serije “Zabranjeno voće” istovremeno je razveselila gledaoce i osvojila dodatne pozitivne bodove Edine porodice. Poznata glumica koja u seriji oživljava lik Yıldız pokazuje svuda svoju iskrenost. Poznata glumica, koja je upoznala decu koja su stigla na set “Zabranjenog voća”, nije odbila zahtev fanova da se fotografišu. Poznata glumica nije ...

Stav Ede Ece je veoma cenjen

Slika koja se pojavila na setu serije “Zabranjeno voće” istovremeno je razveselila gledaoce i osvojila dodatne pozitivne bodove Edine porodice. Poznata glumica koja u seriji oživljava lik Yıldız pokazuje svuda svoju iskrenost.

Poznata glumica, koja je upoznala decu koja su stigla na set “Zabranjenog voća”, nije odbila zahtev fanova da se fotografišu. Poznata glumica nije izazvala kritike, navodeći da su nakon fotografisanja nosili maske.

https://www.instagram.com/p/CECA50Dpltw/

Eda Ece je podelila fotografije sa svog instagram profile i dobila dobre komentare od svojih pratilaca. Njen stav je veoma cenjen. Njeni pratioci,  ostavili su  komentar: "Kako si lepa osoba",  i ujedno imali  priliku da još jednom iskažu koliku važnost ona pridaje deci.

Skrenuvši pažnju na milosrdnost Ede Ece,  fanovi su izjavili da je njihova ljubav prema glumici postala još veća.

By: TV Exposed