Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći dobija kritike zbog Kazima?!

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja nastavlja da se emituje na Star TV-u utorkom uveče, privlači mali broj gledalaca i nastavlja sa niskim ocenama.

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći dobija kritike zbog Kazima?!

Foto Credits: Internet Haber

Ipak i pored toga postalo je gotovo izvesno da će serija opstati u etru do kraja sezone. Situacija u kojoj je lik Macide koju igra Neslihan Atagul u TV seriji Gecenin Ucunda, za koju se očekuje da ostane na ekranu najmanje 26 epizoda, pala je u pomamu. U razvoju priče, u 17. novoj epizodi, pojaviće se momenti zbog kojih Kazim dovodi u pitanje svoju ljubav prema Macide i izluđuje publiku. Shvativši da je morao da se pomiri sa Macide samo zbog posla, Kazimovi postupci u objavljenom trejleru izazvali su mučninu kod publike.

Fanovi serije su ljuti na lik Kazima na društvenim mrežama. Priča o seriji, u kojoj je Neslihan Atagul svojim uspešnim nastupom osvojila divljenje svojih fanova, kreće se ka veoma interesantnoj tački. Oni koji su videli Kazimov najnoviji rad, za koga se veruje da gaji veliku ljubav prema Macide, delili su mnogo kritika rekavši:

Kazim, zvanično vidi devojku kao projekat i želi da je zadrži za svoj rad.”. Izražavajući da je Macide dala velike žrtve za ovu ljubav, publika smatra da je Kazim ne voli baš i želi je samo da bi mu posao dobro prošao. Niz fanova je prokomentarisao: „Trenutno sam u šoku. Gde je ljubav, znaš, voleo je Macide. On zaista samo pokušava da nadoknadi svoj posao. Jadna Macide će ponovo krvariti.”

Publika serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, veoma je iznenađena jer nije očekivala ovakvo stanje Kazima. Nova 17. epizoda Gecenin Ucunda biće na TV ekrana u utorak, 31. januara, a publika će barem po najavi biti šokirana.

NOVO - Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre - Red suza, red smeha!

By: TV Exposed