Burak Yamanturk uputio romantičan gest supruzi Ozge Ozpirincci

Glumački par Ozge Ozpirincci i Burak Yamanturk, koji su zajedno dugi niz godina, iznenađujuće su se venčali prošle godine pre nego što im se rodila ćerka Merkan.

Burak Yamanturk uputio romantičan gest supruzi Ozge Ozpirincci

Foto Credits: Haberler

Nakon što je saznala da je trudna dok je snimala TV seriju Ilk ve Son, a snimanje se ubrzalo, glumica je napravila pauzu u radu pre nego što joj se kćerka rodila. Ozge Ozpirincci i Burak Yamanturk, venčali su se u septembru prošle godine jednostavnom ceremonijom venčanja kojoj je prisustvovalo 20 ljudi u Bozburun Yacht Clubu, kada je Ozge bila u šestom mesecu trudnoće.

Poznati par, koji je prošlog decembra uzeo ćerke u naručje, ostavio je iza sebe prvu godinu u braku. Burak Yamanturk, koji je povremeno delio na društvenim mrežama, postao je zapažen svojom poslednjom romantičnom objavom.

Zgodni glumac podelio je svoju fotografiju sa suprugom na svom Instagram nalogu sa emodžijem u obliku srca. Poznata imena, među kojima su Gonca Vuslateri i Basak Dizer, takođe su komentarisala fotografiju koja je za kratko vreme dobila mnogo lajkova. Ozge Ozpirincci, koja danas nije uključena u projekat, nastavlja da brine o svojoj ćerki Mercan.

Ime glumice se nedavno pominjalo kao partner Kivancu Tatlitugu u seriji Aile / Porodica, koja je tek počela da se priprema, ali se kasnije u štampi pojavila vest da će Serenay Sarikaya biti u glavnoj ženskoj ulozi u seriji.

NOVO - Čeka se zeleno svetlo za nastavak serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

By: TV Exposed