Čeka se zeleno svetlo za nastavak serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, u kojoj glumi poznata glumica Demet Ozdemir, emitovana je na Disney plusu prošlog septembra i privukla je veliku pažnju fanova.

Čeka se zeleno svetlo za nastavak serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy, Hafsanur Sancaktutan i Metin Akdulger glumili su u sada već popularnoj seriji Dunyayla Benim Aramda, projektu, koji je takođe stekao ime svojim hrabrim scenama. Ozdemir, koja se ponovo sastala sa kolegama, podelila je ove trenutke na društvenim mrežama, na svom Instagram storiju.

Glumica je na Instagramu objavila pozu sa scenaristkinjom Hulyom Gezer, rediteljicom Pinar Bulut, svojim kolegama Zerrin Tekindor, Bugrom Gulsoyom, Metinom Akdulgerom i Ibrahimom Selimom uz napomenu „Bilo je nekih poplava ljubavi.“.

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene se emitovala na digitlanoj platformi Disney Plus u do sada jednoj sezoni i 8 epizoda. Kuriozitet je bio i da li će biti snimljena druga sezona ove turske serije, čija je poslednja epizoda emitovana 26. oktobra.

Demet Ozdemir je na pitanja novinara u ovom pravcu odgovarala sa „Pitajte našeg producenta“. Nakon reči glumice, koja je imala pozitivan stav o nastavku serije, Asena Bulbuloglu, producentkinja digitalne serije Dunyayla Benim Aramda, izjavila je da želi da se projekat nastavi. Ispostavilo se da se na ovu temu očekuju vesti iz Disney Plus-a.

NOVO - Kraj za seriju Yalniz Kurt | Usamljeni vuk

By: TV Exposed