Serija Barbaroslar Akendizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana ostaje bez važnih glumica!

Nakon promena scenarista, kamermana i režisera serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana došlo je do promena i u glumačkom kadru. Seriju napušta nekoliko važnih likova.

Serija Barbaroslar Akendizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana ostaje bez važnih glumica!

Foto Credits: Dizilah

Seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici će napustiti Melis Babadag, koja tumači lik Zeynep i Gulcan Arslan koja glumi Despinu. Razlog za njihov odlazak je promena scenarija. U bliskoj budućnosti seriji će se priključiti i neke nove glumice. Ulas Tuna Astepe će dobiti novu ko-zvezdu.

U toku su i pregovori sa glumicama, od kojih će jedna tumačiti ulogu Meryem. Pravo ime Meryem je Maria, i ona je italijanka. Kao mlada, razdvojena je od svog brata, islamizovana i uzela je ime Meryem. Ova devojka se posvetila poslu, ali je u njenom srcu uvek ostala rana zbog razdvajanja sa bratom. Ona će postati Hizirova voljena.

Da li će ove promene privući gledaoce koji su pomalo razočarani serijom, ostaje da vidimo. Rejting serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana iz epizode u epizodu nastavlja da opada. Fanovi su više puta isticali da su nezadovoljni akcionim scenama i morskim bitkama. Ukoliko je to glavni problem, teško da će promena glumica nešto doneti ovom projektu…

NOVO - Nove serije turskog kanala Fox TV

 By: Milt-TV Exposed