Halil Ibrahim Ceyhan se uskoro vraća na TV ekrane

Mladi glumac Halil Ibrahim Ceyhan popularnost je stekao TV serijom Emanet, koja se emituje na Kanalu 7.

Halil Ibrahim Ceyhan se uskoro vraća na TV ekrane

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je u prve dve sezone sarađivao sa Silom Turkoglu, pokazao je rešenost da nastavi seriju nakon Silinog odlaska. Halil Ibrahim Ceyhan je stekao veliku popularnost poslednjih godina, posebno na društvenim mrežama.

Glumac, koji je svojim nastupom u seriji, fizičkim karakteristikama i objašnjenjima ušao u srca svojih fanova, i dalje je visoko rangiran među muškim glumcima o kojima društveni mediji najviše pričaju već dve godine.

 Takav stabilan uspeh na društvenim mrežama takođe pomaže glumcu da predstavi seriju Emanet široj publici.

Serija Emanet je uspešna i u inostranstvu

Emanet je dnevna serija koja privlači pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu. Uz popularnost Halila Ibrahima Ceyhana, nove epizode ​​serije Emanet, koje su doprle do široke publike u inostranstvu, nisu se emitovale neko vreme.

Zemljotresi koji su zatresli Tursku nizali su se jedan za drugim i otkriveno je da je život izgubilo više od 40 hiljada ljudi. U okruženju u kojem je bilo više od 100 hiljada povređenih i milioni ljudi koji su na neki način oštećeni, televizijski kanali su prekinuli svoje serije. Očekuje se da će TV serije uskoro početi da se emituje na televizijskim kanalima koji preduzimaju korake ka normalizaciji.

Sa novim deljenjem na društvenim postalo je jasno da će serija Emanet takođe biti na ekranu sledeće nedelje: “#emanet sa novim epizodama koje počinju sledeće nedelje @kanal7…”

View this post on Instagram

A post shared by Emanet (@emanetkanal7)

NOVO - Cagri Citanak dao emotivnu izjavu nakon velikog gubitka

By: TV Exposed