Potvrđena nova turska TV serija Askin Pusalasi | Kompas ljubavi

Nastavljaju se pripreme za novu seriju pod nazivom Askin Pusulasi | Kompas ljubavi, koju će producirati kompanija Alim Yapim.

Potvrđena nova turska TV serija Askin Pusalasi | Kompas ljubavi

Foto Credits: Haberler

Postoji i vest da je počelo snimanje serije Askin Pusulasi | Kompas ljubavi. Na slikama koje su se odrazile na društvenim mrežama, fotografije glumačke ekipe serije počele su da izazivaju radoznalost publike.

U režiji Burcu Akbaša, u seriji pod nazivom Askin Pusulasi igraju Alperen Duymaz, Busra Develi i Engin Ozturk. Među imenima koja publika želi da se vrati na setove su tri važna glavna glumca.

Takođe je otkriveno da su sklopljeni dogovori sa važnim imenima za glumačku ekipu serije.

Poznat veći deo glumačke ekipe

Uz to je otkriveno da su u glumačkoj ekipi i Ali Surmeli, Levent Ulgen, Ayten Soykok, Duygu Arda, Idil Firat i Gamze Topuz.

Od početka februara, ekipa serije pod nazivom Askin Pusulasi | Kompas ljubavi se okupila i počela da snima. Snimanje traje više od mesec dana i publika željno iščekuje detalje serije.

Obožavaoci serije su sa radoznalošću počeli da čekaju projekat Askin Pusulasi, pogotovo što bi omogućio da se na ekrane vrate značajna imena poput Alperena Duymaza, Busre Develi i Engina Ozturka, koji u poslednje vreme nisu viđeni na platnu.

NOVO - Sinergija tri žene donosi seriji Bahar mnogo toga!

By: TV Exposed