Burcu Kiratli potvrdila da se razvodi

Pre nekoliko dana objavljena je vest o tome da se glumica Burcu Kiratli i njen suprug Sinan Akcil razvode. Ta informacija je dobila potvrdu.

Burcu Kiratli potvrdila da se razvodi

Foto Credits: Internet Haber

Burcu Kiratli je dala novi intervju pripadnicima medija. U njemu je lično potvrdila da se razvodi od svog supruga Sinana Akcila. U pitanju je odluka koju kako kaže nisu doneli lako. Njih dvoje su pokušali sve da izglade odnose i da reše porodične probleme. Jednostavno, nisu uspeli da pronađu zajednički jezik. Ipak, mnogo toga što je pisano u štampi ne odgovara istini. Kako kaže Burcu, nikakvih prevara i neverstva nije bilo. U pitanju su lažne vesti  i konstrukcije pojedinih medija.

U njihovom odnosu je postojala neka treća osoba, ali Burcu Kiratli nije želela da govori o tome. Mediji u Turskoj su već počeli da se pitaju, da li je možda u pitanju neko od roditelja ili nešto slično. Sve u svemu možda i nije toliko bitno.

Burcu i Sinan će se u narednom periodu razvesti i njihova ljubavna priča se privodi kraju. Odnosno, ljubav ovde nije bila dovoljna i njihov odnos će se prekinuti razvodom braka.

NOVO - Poznato kada će se venčati Ozge Gurel i Serkan Cayoglu!

 By: Milt-TV Exposed