Talat Bulut o svojoj ulozi u seriji Tuzak / Klopka

I dok je partnerstvo Akina Akinozua i Bensu Soral u seriji Tuzak / Klopka bilo cenjeno, izvođenje uloge Talata Buluta u prvoj epizodi takođe je obradovalo fanove. Glumac predstavlja svoj lik na način koji daje primer mladima.

Talat Bulut o svojoj ulozi u seriji Tuzak / Klopka

Foto Credits: Al Bawaba

Govoreći o tome da mu je serija Tuzak / Klopka poseban i omiljeni projekat, Talat Bulut je prošle sezone igrao ulogu u seriji Mahkum / Zatvorenik, nakon duge avanture u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Glumac, koji je snažno započeo novu sezonu sa TV serijom Tuzak, igra biznismena po imenu Demir Gumusay. Govoreći o novoj seriji Klopka, koju opisuje kao za njega veoma znajačajan projekat, Talat Bulut je rekao: „Tuzak je projekat koji jako volim. To je kao projekat gde se prvo okupljamo. To je prva interna produkcija kompanije Acun Media, tako da radimo pedantno da to bude dobar posao za njih, za mene i za tim.”.

Bulut, koji je spomenuo da lik Demira Gumusaya koji igra, živi ne razmišljajući o starenju, zadovoljan je što je on veoma dubok lik. Glumac je pričao o svom liku na sledeći način: „Lik koji igram je Demir Gumusay, neko ko misli da nikada neće ostariti. On je lik koji čuva svoju strukturu i postojanje i stvara način života svojoj deci misleći da su ona vrednosti. Zadovoljstvo je igrati nekoga sa takvom dubinom kao glumac.”.

Obožavaoci, koji misle da Talat Bulut igra lik Demira, koji misli da je svemoćan i ne libi se da maltretira ljude svojom moći, komentarišu da je on „čovek pune uloge“.

View this post on Instagram

A post shared by TV8 (@tv8)

NOVO - Gala elegancija Aline Boz oduzima dah! (FOTO)

By: TV Exposed