Cagatay Ulusoy se vraća na TV ekrane serijom Gaddar / Nemilosrdan

Sjajne vesti za fanove Cagataya Ulusoya. Glumac, koji poslednjih godina radije radi na digitalnim platformama, konačno se vraća u novoj televizijskoj seriji kreatora legendarnih projekata Icerde i Cukur.

Cagatay Ulusoy se vraća na TV ekrane serijom Gaddar / Nemilosrdan

Foto Credits: DiziCentral

Nova televizijska sezona 2023/24 u Turskoj obećava povratak nekoliko zvezda na TV ekrane.

Nakon najave da će se turske superzvezde poput Yilmaza Erdogana i Kenana Imirzalioglua pojaviti u novim serijama, usledila je još jedna bomba. Fanovi će konačno videti Cagataya Ulusoya na televizijskim ekranima.

Cagatay Ulusoy je bez dileme jedna od najvrednijih zvezda mlađe generacije.

U novoj seriji kao Levent

Nakon što je glumio u tri sezone serije Terzi / Krojač i filmu Centilmen / Džentlmen za digitalnu platformu Netflix, odmah je počeo da radi na seriji Kubra u režiji braće Tajlan, takođe za istu platformu.

Prema pisanju poznate novinarke Birsen Altuntas, Cagatay je dobijao brojne ponude za posao na televiziji i na kraju je doneo odluku da potpiše ugovor sa kompanijom Ay Yapim, sa kojom je već sarađivao u serijama nekoliko serija i jednom filmu.

U seriji Nemilosrdni / Gaddar, Cagatay će igrati lika po imenu Levent (ime se može promeniti). Uskoro će biti poznato mnogo više informacija o ovoj novoj TV seriji.

NOVO - Emre Kivilcim i Rabia Soyturk su serijom Veda Mektubu osvojili mnoga srca

By: TV Exposed