Meda od ruža - idealan poklon za svaku priliku

Cvećara “Fragola” iz Sremske Mitrovice je među prvima na prostoru Balkana počela sa izradom i prodajom tkzv. meda od ruža. U pitanju je unikatan poklon sjajan za svaku priliku. Meda od ruža će oduševiti svakog. Bez obzira da li je u pitanju proslava rođenja, krštenja, rođendan, godišnjica ili neki drugi važan datum, poklanjanjem mede od ...

Meda od ruža - idealan poklon za svaku priliku

Cvećara "Fragola" iz Sremske Mitrovice je među prvima na prostoru Balkana počela sa izradom i prodajom tkzv. meda od ruža. U pitanju je unikatan poklon sjajan za svaku priliku.

Meda od ruža će oduševiti svakog. Bez obzira da li je u pitanju proslava rođenja, krštenja, rođendan, godišnjica ili neki drugi važan datum, poklanjanjem mede od ruža nećete pogrešiti. Poklon novije generacije, drugačiji od svega do sada je za kratko vreme postao jedan od najpopularnijih proizvoda ovog tipa.

U cvećari "Fragola" je za svega nekoliko meseci postao najtraženiji. To nije slučajnost. Za razliku od drugih, raznih kopija, dame iz cvećare "Fragola" mede od ruža prave ručno. Od prve do poslednje ružice, sve je rađeno ručno, sa mnogo pažnje i ljubavi.

Meda od ruža dolazi u nekoliko boja, tako da će pronaći put do svačijeg srca. Takođe, možete ga naručiti u četiri veličine. Najmanji je visok 30 cm, nakon njega tu je malo veći meda od 40 cm, potom od 60 cm, a najviši od njih koji je u ponudi ima skoro 1 metar!

Boje u kojima možete pronaći i poručiti medu od ruža za vama drage osobe su bela, boja crvena, ljubičasta, boja kajsije, uz još nekoliko nijansi.

Možete ih poručiti putem sajta ili pozivom na broj (podaci će biti ostavljeni na kraju priloga) i mogu biti dostavljeni brzom poštom u najkraćem mogućem roku.

Cvećara "Fragola"

Cvećara "Fragola" iz Sremske Mitrovice je po ocenama jedna od 5 najboljih na prostoru cele Srbije. Godine tradicije stoje iza ove porodične cvećare, gde sve odiše pozitivom. Od prvog utiska prilikom ulaska, do napuštanja cvećare možete uživati u prijatnom ambijentu i kvalitetnoj usluzi.

Pored meda od ruža u cvećari možete pronaći jedne od najkvalitetnijh i najlepših cvetnih aranžamana. Dostava cveća na kućnu adresu je dostupna u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu i Beogradu.

Ljudi koji godinama posećuju cvećaru "Fragola" tvrde da ne postoji nešto što mogu da zamisle u vezi cveća, a da im ljubazno osoblje cvećare to ne ostvari. Ne verujete? Pogledajte nekoliko narednih fotografija i uverite se i sami.

Sve dodatne informacije oko meda od ruža, cvetnih kreacija (ili aranžmana) i usluga koje pruža cvećara “Fragola” možete pronaći na njihovom internet sajtu klikom - OVDE.

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, možete zapratiti oficijalnu stranicu Meda od ruža i stranicu cvećara "Fragola".