ŠOK u seriji Yargi - Ilgaz je ubijen?! Metafora ili istina?!

Najgledanija TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, oprostila se od sezone i otišla na letnju pauzu. Eren je dao veoma važan trag o drugoj sezoni tako što je u poslednjoj sceni obavestio da je Ilgaz umro?!

ŠOK u seriji Yargi - Ilgaz je ubijen?! Metafora ili istina?!

Foto Credits: IMDB

Ako je Ilgaz zaista umro, ovo predviđanje će se ostvariti. Serija Yargi otišla je na letnji raspust emitovanom 34. epizodom, ali ostavila veliki broj pitanja. U finalu sezone, publika je bila šokirana onim što je čula u poslednjoj sceni! O čemu se radi?

Bilo je i gledalaca koji nisu verovali i koji ne veruju u Ilgazovu smrt. Prema njihovim rečima, u dotičnoj sceni kada je Eren rekao: „Kako si ubila Ilgaza?“ , on je taj izraz upotrebio metaforički. Drugim rečima, prema publici, Metin ili Cinar, jedan od članova Ilgazove porodice, zapravo je ubijen i Eren je izgovorio ovu rečenicu jer je bio uznemiren zbog ove situacije.

Međutim, ako se prihvati da je Ilgaz mrtav, ovaj razvoj događaja daje veoma važan trag o drugoj sezoni serije Yargi / Presuda. Budući da nije moguće zamisliti seriju bez glavnog junaka, priča o drugoj sezoni serije Presuda će se nastaviti sve dok Ilgaz ne bude ubijen, a serija će završiti na kraju druge sezone.

Međutim, to nije situacija sa kojom se često susrećemo u turskim TV serijama. Jer gledanost određuje da li će se serija nastaviti ili ne. Dakle, ako gledanost u drugoj sezoni bude dobra, tvrdnja publike, koja ne veruje da je Ilgaz mrtav, pokazuje se kao tačna i treća sezona se nastavlja. Ono što je sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiva nova sezona ove TV serije.

Šta vi mislite, da li je Ilgaz ubijen ili neko od članove njegove porodice?

NOVO - Afra Saracoglu spremna da ponovo iznenadi svoje fanove

By: TV Exposed