Zeynep i Civanmert iz Seni Kalbime Sakladim postaju sve popularniji par!

Omiljeni parovi iz turskih TV serija ovog leta pokušavaju se redovno odrediti kroz komentare na društvenim mrežama, dolazne i druge poruke. Najnovija lista donosi možda i malo iznenađenje!

Zeynep i Civanmert iz Seni Kalbime Sakladim postaju sve popularniji par!

Foto Credits: IMDB

Takođe su vredni pažnje rezultati mesečnog i nedeljnog istraživanja kada su u pitanju parovi iz turskih letnjih serija ove godine. Kao rezultat nedavnog istraživanja, kao omiljeni par leta izašao je iz serije Seni Kablime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu!

Kada su emitovane prve promocije TV serije Seni Kalbime Sakladim, fanovi Sevde Erginci i Ekina Merta Daymaza su ova dva imena prikazivali kao omiljeni serijski par leta. I oni su bili u pravu! Dva imena, Zeynep i Civanmert, koje tumače Sevda i Ekin Mert u seriji koja se emituje na ekranima TRT1, cenjeni su zbog svog sjajnog sklada.

O njima se pričalo i na društvenim mrežama među serijskim parovima koji su ostavili traga ovog leta. Par Zeynep i Civanmert iz Seni Kalbime Sakladim zauzeo je prvo mesto u kategoriji „Najkomentiraniji par iz Dizi sveta širom sveta“ sa 203.300 komentara.

Par, koji je iza sebe ostavio mnoge likove iz TV serija kao par sa najviše komentara između 18. i 24. jula 2022. godine, u „Najkomentarisanijem paru iz Dizi sveta “, gde se komentari mere svake nedelje na Dizi World platformi, koja je platforma koja se prati širom sveta.

Mnogi su malo i iznenađeni što je ovaj par bio zapaženiji od para iz serije Senden Daha Guzel, ali brojke ne lažu. Koji je vaš omiljeni par iz turskih letnjih serija ove godine? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Demet Ozdemir o početku serije Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed