Serija Ates Kuslari je pun pogodak!

ATV serija pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice petkom uveče sastaje se sa publikom, a obožavaoci Ilayde Alisan, koja igra lik Gulayse, veoma su zadovoljni glumičinom igrom.

Serija Ates Kuslari je pun pogodak!

Foto Credits: Sabah

Njeni obožavaoci, koji smatraju da Ilayda Alisan, koja je partnerka Buraka Tozkoparana, igra veoma dobro u ženskom liku koji se malo razlikuje od uloga koje je igrala do sada, nastavljaju da ih podržavaju na društvenim mrežama. Iako lik ima bolan život i odrasla je u porodičnom okruženju, daleko od svoje prave porodice, značajno je da sebe ne vidi kao mnogo vrednu.

Svojom ulogom koja odražava ovaj osećaj, Ilayda Alisan pokazuje svojim fanovima da je integrisana sa likom. Alisan je i ranije davala veoma uspešne predstave u dramskim ulogama. Međutim, ovoga puta uloga je i drugačija i potrebno je da se glumica uživi u ovu ulogu kako bi prešla na publiku.

Ilayda briljira u seriji

Takođe se vidi da Ilayda ispunjava svoju ulogu u smislu odražavanja Gulayseine nesigurnosti prema životu i njene bezvrednosti, od njenog stila govora do njenog izraza lica i svakog pokreta. Gledaoci koji smatraju da su Burak Tozkoparan i Ilayda Alisan dobar TV serijski par u projektu Ates Kuslari / Vatrene ptice, takođe su veoma radoznali kako će se razvijati priča o Barbarosu i Gulayse. Iako njihova osećanja jedno prema drugom polako izlaze na videlo, pred Barbarosom i Gulayse je još dug put.

Gledaoci, koji sa nestrpljenjem iščekuju njihov susret, zadovoljni su što je koncept priče kompatibilan sa stvarnim životom, rekavši:

„To je serija puna siromašnih, ali ponosnih ljudi“. Gledaoci, koji željno iščekuju svaku novu epizodu serije Ates Kuslari, svoju podršku na društvenim mrežama pokazuju rečima: „Ova serija nikada ne bi trebalo da se završi, njena gledanost ne bi trebalo da se smanji.”.

Već sada se može zaključiti da je ovaj projekat pun pogodak!

NOVO - Manja podrška od očekivane za seriju Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed