Birce Akalay kao operska pevačica u novom projektu!

Poznata turska glumica Birce Akalay je u poslednje vreme na dnevnom redu sa TV serijom Kus Ucusu | Let ptica objavljenom na Netflixu.

Birce Akalay kao operska pevačica u novom projektu!

Foto Credits: IMDB

Podsetimo i da je glumica poslednji put učestvovala u projektu pod nazivom Zaferin Rengi | Boja pobede iz oblasti kinematografije. Glumica je u ovom filmu igrala Halide Edip Adivar, jednu od značajnih žena turske književnosti.

Birce Akalay, koja je imala nesreću da je njena poslednja TV priča dobila rano finale zbog niske gledanosti, iako je prošle godine glumila u projektu TV serije pod nazivom Bir Derdim Var, ponovo će se pojaviti pred svojim fanovima sa filmom.

Akalay, koja se priprema za film Bir Cumhuriyet Sarkisi | Pesma o Republici, koji potpisuje BKM, u ovom intrigantnom novom projektu tumačiće prvu tursku opersku pevačicu Nimet Vahid.

Dobra glumačka ekipa filma

Postoje veoma važni glumci u projektu pod nazivom Bir Cumhuriyet Sarkisi, koju fanovi Birce Akalay čekaju sa radoznalošću i uzbuđenjem.

Poznata imena kao što su Salih Bademci, Ertan Saban, Caglar Corumlu okupiće se u filmu, čija će se priča odvijati 1930-ih.

Priča o filmu, koju je režirao Yagiz Alp Akaydin, je željno iščekivana.

View this post on Instagram

A post shared by Birce Akalay (@birceakalay)

NOVO - Mert Yazicioglu dobija pohvale zbog uloge u seriji Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

By: TV Exposed