Serija Kurulus Osman obara mnoge rekorde

Burak Ozcivit igra glavnu ulogu u TV seriji Kurulus Osman, koja je u svojoj petoj sezoni.

Serija Kurulus Osman obara mnoge rekorde

Foto Credits: IMDB

Serija, koja govori o periodu osnivanja Otomanskog carstva, koje je vladalo širokom geografijom, ima veoma snažnu priču, impresivan plato na kome se priča i uspešne glumce.

Burak Ozcivit se ističe i kao ime koje ima najvažniji udeo u uspehu serije već pet sezona.

Serija Kurulus Osman privukla je milione gledalaca od dana kada je počela i još uvek je jaka, ne predaje prva mesta rejtinga nikome sredom uveče.

U takvom okruženju, mora se ređći da je serija takođe veoma efikasna na društvenim platformama i da je dobila veoma snažne povratne informacije na Youtube-u.

Impresivne brojke

Serija Kurulus Osman, koji je sa uzbuđenjem gledana u svojoj petoj sezoni na ATV-u i bila na vrhu gledanosti sa svakom emitovanom epizodom, oborila je rekord u svojoj oblasti sa 4,5 milijardi pregleda na Youtube-u.

Prva epizoda projekta Kurulus Osman, koji je na vrhu turskih TV serija sa 8,5 miliona pretplatnika na toj platformi, najgledanija je epizoda među svim TV serijama sa 32 miliona pregleda.

Kurulus Osman, čiji se ukupan broj pretplatnika na turskim, arapskim, urdu, japanskim i španskim kanalima približava 17 miliona na Youtube-u i ima 11 milijardi pregleda, nesumnjivo drži titulu najvećeg kanala za TV serije u Turskoj.

Proizvodnja i dizajn projekta pripada Mehmetu Bozdagu; a TV serija Kurulus Osman, u režiji Ahmeta Yilmaza, sa Burakom Ozcivitom u glavnoj ulozi Osman Bega, nastaviće da ostavlja trag sredom uveče na ATV-u.

NOVO - Melis Sezen u novoj TV seriji Senden Once | Pre tebe

By: TV Exposed