Iyi Gunde Kotu Gunde - Ko su glavni akteri i koja je tema serije?

Nova serija  “İyi Günde Kötü Günde” uspela je da privuče pažnju publike promotivnom fotografijom glavnih glumaca. Fotografiju je poslao tim serije koju će emitovati Star TV. Nakon objave serije na društvenim mrežama zainteresovanost TV fanova je porasla. Kada će serija početi da se emituje i šta je radnja serije? O3 medya radila je scenario serije ...

Iyi Gunde Kotu Gunde - Ko su glavni akteri i koja je tema serije?

Nova serija  "İyi Günde Kötü Günde” uspela je da privuče pažnju publike promotivnom fotografijom glavnih glumaca. Fotografiju je poslao tim serije koju će emitovati Star TV. Nakon objave serije na društvenim mrežama zainteresovanost TV fanova je porasla.

Kada će serija početi da se emituje i šta je radnja serije?

O3 medya radila je scenario serije a pisali su ga Pelin Karamehmetoglu i Aksel Bonfil. Elcin Sangu Ozan Dolunai, Senay Gurler, Deria Alabora, Yasemin Alen, Nergis Kumbasar Hakan Salınmıs, Alija Yagcı Sinan Albairak, Tugay Erdogan Sinan Albairak, Hande Yilmaz, Selin Karayagız, koja je brojala dane da se pojavi na ekranu sa imenima kao što su Berfin Oruc, Mutlu Karaduman, Ipek Zeynep Ilbeili, Aksel Bonfil, Fulden Obiz.

Serija govori o Leyli, Sarpu i Melisi. Leyla (Elcin Sangu) i Sarp (Ozan Dolunai), koji su ljubavnici  nekoliko godina,odlučuju da se venčaju. Međutim, zbunjeni Sarp ostavio je Leylu za svadbenim stolom i nestao. Odlučila se da se koncentriše na svoj posao sahranjujući svoju bol s Leylom, koja je bila duboko tužna zbog ovog čina muškarca u kojeg je bila zaljubljena. Nakon uplitanja sudbine, Leyla slučajno postaje organizator venčanja Ozana i njegove nove ljubavnice Melise. Ona  želi da dobro obavi svoj posao, ali nailazi na razne probleme dok organizuje venčanje svog bivšeg.

By: TV Exposed