Merve Dizdar o seriji Magarsus

Duo Berkay Ates i Merve Dizdar izneo je važne detalje o novoj seriji Magarsus.

Merve Dizdar o seriji Magarsus

Foto Credits: DiziCentral

Serija, koja je snimana u Adani, od 10. avgusta će se sastati sa publikom na Blu TV-u.

Serija Magarsus, koja se izdvaja kao dramska priča o porodici koja trguje citrusima, željno se iščekuje.

Rekavši da im već jako nedostaje snimanje u Adani, Berkay Ates je objasnio da su radili zajedno sa veoma vrednim ljudima. Govoreći za seriju Magarsus, koja uključuje važna imena iz serije Cukur, Ates je rekao:

„Menderes Samancilar je tu, radio sam s njim u projektu Cukur. Stekao sam mnogo dragocenih ljudi u životimu. Ercan Kesal je iz serije Cukur, Yunus Ozan Korkut, ja i brat Menderes. Veoma dobro izbalansirana glumačka postava. Osećam se veoma srećnim.”.

Duboki likovi

Objašnjavajući da je jedna od najvažnijih tačaka u seriji Magarsus izbor glumačke ekipe, Merve Dizdar je rekla da je sa sjajnim imenima. Glumica je rekla:

„Svi su dobro usklađeni, ujedinjeni smo na pravom mestu.”.

Dizdar, koja je sa likom Tansu u seriji Magarsus ponovo iskusila poteškoće, objasnila je da su na nju uticale priče svih likova u seriji. Merve je rekla:

„Tansu je obrazovana, inteligentna i veoma ponosna. U stvari, važno je prikazati ono što nije rečeno i ono što oseća. To je ono čime sam ovde impresionirana.”.

Ona je naglasila da su likovi veoma duboki rekavši: „Ono čime sam impresionirana od svakog lika je to šta sam videla ispod.“.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Ruhun Duymaz – Sjajna harmonija Sukrua Ozyildiza i Burcu Ozberk, ali postoji problem!

By: TV Exposed