Novo prijateljstvo u seriji Yasak Elma

Posle tri sezone sjajne serije Yasak Elma, nova sezona 4 će sigurno privući veliku pažnju. Prve 2 sezone serije emitovane na Fox TV-u nastavile su se pričom zasnovanoj na drami. Međutim, 3. sezona bila je sasvim drugačija . Prelazeći iz drame u apsurdni komični stil, neki smešni događaji u seriji dali su elemente komedije i ...

Novo prijateljstvo u seriji Yasak Elma

Posle tri sezone sjajne serije Yasak Elma, nova sezona 4 će sigurno privući veliku pažnju.

Prve 2 sezone serije emitovane na Fox TV-u nastavile su se pričom zasnovanoj na drami. Međutim, 3. sezona bila je sasvim drugačija . Prelazeći iz drame u apsurdni komični stil, neki smešni događaji u seriji dali su elemente komedije i zainteresovanost publike nije umanjena. Ovome su doprinele Eda Ece i Sevval Sam u ulogama Yildiz i Ender.

Još jedna upečatljiva tačka u seriji je jedinstvo ženskih glumaca. Zahvaljujući triu Nesrin Cavadzade, Sevval Sam i Ede Ece, interesovanje za seriju je veliko. Dok su tri poznate glumice predstavljene kao “zmije”, publika stiče utisak o likovima koji se međusobno nadmeću.

https://www.instagram.com/p/CEZ61_GBcie/?utm_source=ig_embed

Međutim, prijateljstvo i ženska solidarnost koju tri poznata imena prikazuju na društvenim mrežama otvara oči istini Proslava Edinog 30-og rođendana u Bodrumu prikazuje snažnu vezu među njima... Publika koja je umorna od svađe i međusobnog rivalstva, veoma je impresionirana prijateljstvom ženskih vođa TV serije Yasak Elma.

By: TV Exposed