Iznenađenje - Kublay Aka i Miray Daner se venčavaju!

Turski blogeri su objavili vest da su se Kublay i Miray pomirili, ali su mnogi tu informaciju pročitali i nisu joj dali previše značaja. Razlog za takav stav leži u tome što je vest o njihovom navodnom pomirenju često pominjana od strane blogera ili turskih medija. Sve je obično završavalo demantom glumaca. Tako se činilo ...

Iznenađenje - Kublay Aka i Miray Daner se venčavaju!

Turski blogeri su objavili vest da su se Kublay i Miray pomirili, ali su mnogi tu informaciju pročitali i nisu joj dali previše značaja.

Razlog za takav stav leži u tome što je vest o njihovom navodnom pomirenju često pominjana od strane blogera ili turskih medija. Sve je obično završavalo demantom glumaca. Tako se činilo da će biti i ovaj put. Međutim, očigledno je došlo do nekog velikog preokreta!

Kublay Aka i Miray Daner ne samo da su se pomirili, i da su opet u vezi, već planiraju i brak. Navodno, oni su odluku o stupanju u brak već doneli, i planiraju da je pretvore u delo u skorije vreme. Šta li se to tako promenilo i koji je uzrok ove pomalo iznenadne odluke za sad ostaje intriga.

By: TV Exposed