Serija Seversin - Led se polako topi!

Seversin TV serija Kanala D u produkciji Kanal D Productions, svake srede izlazi na ekran sa novim epizodama. O seriji, koja je svojom zabavnom pričom uspela da postane miljenik publike, čini se da se mnogo priča sa onim što se dogodilo između Asye i Tolge.

Serija Seversin - Led se polako topi!

Foto Credits: IMDB

Serija Seversin nastavlja da se emituje, ali gledanost nije baš zadovoljavajuća. Uprkos činjenici da su Ilayda Alisan i Burak Yoruk veoma dobar serijski par i da imaju jaku energiju, gledanost serije nije baš dobra, ali je serija najgledanija od novih projekata. Istina, nijedna nova serija nema baš neku proterano dobru gledanost.

Kao i u svim romantičnim komedijama, najefikasniji način za povećanje gledanosti je ljubav. U seriji, Asya i Tolga će “morati” da budu par, a tekstura ljubavi će početi da se dodaje u priču. Ostaje da vidimo da li će ovaj novi korak povećati rejting.

Seversin, najgledanija TV serija ovog leta, nastavlja svoj put novim avanturama Asye i Tolge. Dok se led između njih dvoje ubrzano topi, radoznalo se očekuje da li će sukob između para, koji je u ulozi dvoje ljubavnika počeo da igra, biti zamenjen ljubavlju.

Seversin, sa Ilaydom Alisan i Burakom Yorukom u glavnim ulogama, svake srede uveče u 20.00 je na Kanalu D sa svojim novim epizodama punim iznenađenja.

NOVO - Cihan Simsek pronašao novu porodicu u seriji Kardeslerim

By: TV Exposed