Basak Gumulcinelioglu o svojim zdravstvenim problemima

Otkriveno je da je Basak Gumulcinelioglu postala glavna glumica TV serije pod nazivom Ates Kuslari, koju je za ATV pripremio Bozdag Film u novoj sezoni.

Basak Gumulcinelioglu o svojim zdravstvenim problemima

Foto Credits: Internet Haber

Mlada glumica je prošle sezone veoma uspešno nastupila sa likom Neve u seriji Yargi / Presuda. Ranije je glumica, koja je stekla široku bazu obožavatelja i sa likom Deniz u seriji Erkenci Kus i Pirilom u seriji Sen Cal Kapimi postala jedna od ženskih glumaca o kojima se najviše pričalo poslednjih godina.

Basak Gumulcinelioglu će po prvi put u svojoj karijeri preuzeti glavnu ulogu, a njeni fanovi nestrpljivo čekaju novu TV seriju pod nazivom Ates Kuslari. Obožavaoci sa velikim uzbuđenjem prate vesti od glumice, koja je u fazi potpisivanja ugovora za seriju.

Nelagodnost koju je glumica doživeo pre ove serije bila je zaista velika. Glumica, koja ima problema sa glasnim žicama, objasnila je ovu situaciju na Youtube programu u kojem je gostovala.

Odgovarajući na pitanja o najtraženijim temama njenih fanova o njoj na Google-u, glumica je dala i informacije o svojim zdravstvenim problemima jer je bila radoznala i sve to istražila. Izrazivši da je imala velikih problema sa glasnim žicama, glumica je o nelagodnosti koju je doživeo rekla:

„Za to mogu biti dva razloga, jedan može biti glasna žica. Zapravo problem postoji već 5 godina. Bilo je bezazleno, zatim je postalo polip i onda je postalo akutno, krvarilo. Druga glasna žica se zgusnula. Sada ima i modul. Takođe, kada sam počela da studiram muzičko pozorište u Americi, razbolela sam se i morala sam da se vratim u Tursku. Zato što sam se tamo borila protiv pogrešne dijagnoze. Onda sam ovde imala neprijatnost. To nije nešto o čemu volim previše da pričam, to je nestalo i prošlo.”.

NOVO - Fahriye Evcen pokazala trudnički stomak (FOTO)

By: TV Exposed