(Ne)očekivani rejting prve epizode serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Treća epizoda serije TRT1 pod nazivom Kendi Dusen Aglamaz emitovana je u četvrtak uveče, 6. jula, i osvojila je prvo mesto u svim grupama publike.

(Ne)očekivani rejting prve epizode serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Ovakva izvedba serije bila je i jedan od razloga zašto je projekat Ya Cok Seversen, koji je dugo stvarao velika očekivanja, loše otvorio svoj ekranski put.

Uprkos tome što je u toku letnja sezona, treća epizoda TV serije orijentisane na zabavu pod nazivom Kendi Dusen Aglamaz imala je veoma uspešan nastup u svim grupama publike, sa dobrim rejtingom.

TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, dugo je stvarala velika očekivanja. Međutim, iako je ovo očekivanje bilo veoma intenzivno na društvenim mrežama, shvatilo se da nije toliko jako u pogledu rejtinga.

Peto mesto u total kategoriji – ne baš sjajan rezultat

Sa svojom prvom epizodom, Ya Cok Seversen osvojio je peto mesto u total kategoriji rejtinga, drugo u AB kategoriji i četvrto u ABC1. Još veći značaj dobija gledanost druge epizode ​​serije, koja će biti emitovana 13. jula uveče.

Pohvale za seriju Kendi Dusen Aglamaz nastavljaju da rastu na društvenim medijima. Nova TV serija TRT 1, koju su napisale Gulbike Sonay Ute i Tuna Kiygi, a koja je adaptirana po istoimenoj knjizi Aysegul Cicekoglu, pobedila je u četvrtak uveče u tri kategorije. Serija, koja je privukla pažnju od prvog dana emitovanja, ne silazi iz trendova na Youtube-u. Serija, koja je dobila pohvale, ušla je na listu Trend Videos na Youtube-u sa objavljenim epizodama i novom promocijom.

Mnogi su pomalo razočarani ne baš sjajnim startom serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, ali treba imati u vidu da su pojedine inostrane platforme već kupile projekat i da će to imati velikog uticaja na dalji razvoj i opstanak serije. Uz to, poznato je da Bursin ima ogromnu bazu fanova van Turske, a da u Turskoj nije toliko popularan kao neka druga imena.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Kerem Bursin od večeras ponovo na TV ekranima sa serijom Ya Cok Seversen!

By: TV Exposed