Serija Dogdugun ev Kaderindir postavila novi rekord

 Emitovanje serije Dogdugun Ev Kaderindir u Turskoj je završeno pre nekoliko meseci. U drugim zemljama se serija tek emituje, a u nekim je stigla i do finala.

Serija Dogdugun ev Kaderindir postavila novi rekord

Foto Credits: IMDB

Za razliku od Turske, gde je serija Dogdugun ev Kaderindir zabeležila pad u rejting poslednjih nekoliko epizoda, u Španiji je serija samo podigla interesovanje pri kraju. U epizodi emitivanoj u petak postavljen je novi rekord! Seriju je na malom TV kanalu Nova gledali 426.000 ljudi, što predstavlja share od 2.9%.

Pomalo se stiče utisak da je ideja o odnosu muškarca i žene različita medju turskim i španskim gledaocima. Zanimljivo je i da je serija Dogdugun ev Kaderindir ostvarila skoro duplo bolji rezultat od nove serije Cana Yamana, Bay Yanlis | Gospodin Pogrešni. Epizodu koja je emitovana poslednja je pogledalo 185 hiljada ljudi, što je share od 1.6. Taj projekat i dalje ima najviše komentara, ali i najveći broj njih je tkzv. spam.

Can je znatno popularniji od Demet Ozdemir u Španiji, ali rezultati gledanosti pokazuje da ljudi u toj zemlji mnogo više cene seriju prelepe Demet. U pitanju je još jedan pokazatelj da društvene mreže nisu najbolji parametar za popularnost i slično. Serija Dogudun ev Kaderindir je tako dobila još jedno lepo priznanje za dobro odradjen posao, što svakako raduje sve koji su radili na ovom projektu.

NOVO - Sve teža situacija na snimanjima serija i filmova u Turskoj

 By: Milt-TV Exposed