Snimaće se treći deo filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika!

Stigle su sjajne vesti za fanove turskog filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Prva dva dela ovog projekta su bili toliko dobri, da je već potvrđen i treći deo!

Snimaće se treći deo filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika!

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir i Sukru Ozyildiz su odradili sjajan posao u filmovima Ask Taktikleri i Ask Taktikleri 2. Utisci su toliko pozitivni da je digitalna platforma Netflix odlučila da snimi i treći deo ovog projekta.

Naravno, nisu samo utisci presudili već i dobra gledanost. Prvi i drugi deo filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika su bili veoma dobro plasirani među ne-engleskim filmovima (filmovima koji nisu na engleskom jeziku) na Netflixu širom sveta.Odmah nakon objavljivanja filma Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2, projekat je brzo ušao u Top10 na platformi u Turskoj. Zbog toga ni ne čudi da je Netflix potpisao ugovor sa kompanijom Lanister Media za produkciju trećeg dela ovog filma.

Scenario će ponovo pisati Pelin Karamehmetoglu, koja je bila zadužena i za prva dva dela.

Demet Ozdemir raskinula ugovor sa Disney Plus-om

Kao kamen spoticanja jedno vreme se pominjala Demet Ozdemir, odnosno njen ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Međutim  i to je rešeno.

Nakon što je Disney Plus odlučio da otkaže sve nove projekte u Turskoj, ugovor Demet i platforme je prekinut i Ozdemir je slobodna da radi gde god želi.

To je ispalo veoma dobro i pozitivno za Netflix, ali i sve fanove filma Ask Taktikleri.

NOVO - Zafer Ergin ulazi u 17. godinu iste serije!

By: TV Exposed