Cagatay Ulusoy i Ebru Sahin glavni glumci novog projekta?!

Stižu nam nove vesti sa seta turskih serija i filmova. Prema novim informacijama glavne uloge u novom, veoma ambicioznom projektu tumačiće Ebru Sahin i Cagatay Ulusoy.

Cagatay Ulusoy i Ebru Sahin glavni glumci novog projekta?!

Foto Credits: Haberler

Nastavljaju se pripreme za novi turski film pod nazivom Centilmen / Džentlmen, koji će biti snimljen za digitalnu platformu Netflix. Od samog starta je poznato da će glavnu mušku ulogu u filmu tumačiti Cagatay Ulusoy. Otkriven je i slogan ovog filma koji glasi: „Zaboravite svoju potragu za savršenstvom. U svemu postoji pukotina. Na taj način ulazi svetlost.“.

Autor scenarija, Deniz Madanoglu je rekao da je glavni lik filma žigolo, ali da radnja nije o detaljima ovog zanimanja, već o samoći, potragom za sopstvenim identitetom, depresiji, odnosima izmedju muškarca i žene, kao i neizvesnosti koja je prisutna u našim životima. U pitanju je psihološka drama.

Turski mediji pišu da će uz Cagataya u novom filmu glumiti Ebru Sahin. Podsećamo, Sahin je potpisala jednogodišnji ugovor sa producentom Onurom Guvenatamom, koji je zadužen i za ovaj film. Radnja filma Centilmen će doneti priču o muškarcu koji radi kao žigolo sa svojim prijateljima i koji se zaljubi u mladu devojku, nakon čega mu se život menja.

Ovo ne znači da će Ebru raditi samo na tom filmu u narednom periodu, pošto njen ugovor sa OGM Pictures i Guvenatamom nema stavku koja odredjuje broj projekata, već samo vremenski period u kom će raditi za tu kompaniju.

NOVO - Safak Pekdemir će očarati mnoge likom u novom projektu?!

By: TV Exposed