Dogukan Gungor u još jednoj ulozi

Dogukan Gungor je bio veoma zapažen u popularnoj TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Pored rada u novoj sezoni ove turske serije, ovaj veoma talentovani glumac će se pojaviti i u novom filmu.

Dogukan Gungor u još jednoj ulozi

Foto Credits: Haberturk

Dok se snimanje filma pod nazivom Sadik Ahmet, u produkciji kompanije MCG Film Media i Mahmuta Cuneyta Goza, nastavlja punom parom, glumačkoj ekipi je dodat i gostujući glumac iznenađenja.

Uspešni turski glumac Dogukan Gungor, koji je cenjen zbog svojih nedavnih projekata, pratiće jedan od važnih momenata filma.

Glumac, koji je svom uspehu dodao nove uspehe sa likom Fatiha u seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, takođe će se pojaviti u bioskopu sa drugačijim likom u novom filmu.

Priča o životu Sadika Ahmeta

Dizajner projekta je Muhammet Usta, scenario piše Mert Dikmen, a reditelj Hakan Yonat.

Film Sadik Ahtem govori o legendarnom vođi Turaka Zapadne Trakije, priča o životu Sadika Ahmeta i borbi za koju se borio.

Poznati glumac Dogukan Gungor takođe će igrati turskog mladića iz inostranstva u filmu. Lik koji će Gungor oživeti dugo će se pamtiti. Svojim nadljudskim naporima pretvorio je svoje ime u politički lik poznat širom sveta.

Život Sadika Ahmeta biće prikazan u svim bioskopima 2024. godine sa filmom koji nosi naziv njegovog imena.

NOVO - U utorak se nastavlja serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed