Turski film Bergen sve popularniji!

Turski film Bergen koji je doneo priču o životu istoimene pevačice nastavlja da osvaja srca gledalaca u Turskoj. Ovaj film se veoma uspešno emituje u bioskopima širom te zemlje.

Turski film Bergen sve popularniji!

Foto Credits: IMDB

Film Bergen je imao premijeru pre oko dve nedelje. Za taj vremenski period je uspeo da ostvari zaista veoma dobre rezultate, pogotovo imajući u vidu celokupnu situaciju. Broj gledalaca ovog filma se i dalje povećava. Nakon 14 dana emitovanja filma, brojka iznosi 3,373,947 osoba koje su pogledale ovaj film.

Radnja ovog novog turskog filma donela je priču o tragičnoj sudbini pevačice koja je u svoje vreme bila jedna od najpopularnijih. Belgin Sarilmiser (Bergen) je bila pevačica koja je oborila mnoge rekorde u prodaji albuma.

Nažalost, živela je kratko, od 1959. do 14. avgusta 1989. godine kada ju je usmrtio bivši suprug. Muzikom se aktivno bavila od 1982. do 1989. godine.

Deo svoje karijere je nastupala i sa teškom povredom oka, koje je pokrivala svojom dugom plavom kosom. Povredu oka i potpuno slepilo istog joj je takođe izazvao bivši suprug kada joj je bacio kiselinu u lice.

Njen lik u ovom filmu oživela je Farah Zeynep Abdullah koja zbog uloge u njemu dobija zaista velike pohvale.

Kada bi poredili film Bergen sa nekim domaćim ostvarenjima, bez dileme bi to bio film „Toma“, koji je doneo priču o životu pevača Tome Zdravkovića.

NOVO - Današnji slavljenik je Riza Kocaoglu

By: Milt-TV Exposed